Produkter för rapanui tröja (49)

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Historia: 61 hektar gamla vinrankor av massaselektion, varav mer än hälften är merlot och cabernet som är över 50 år gamla och som huvudsakligen producerar stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque är en selektion från vinrankor som är 30 år eller yngre. Druvor: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Vinifiering: manuella skördar, ståltankar och betong Lagring: i ekfat Provning: ett ljust vin med blommiga och kryddiga aromer, strålande med en frisk salthalt och stor ädelhet. Detta andra vin från Saint-Émilion charmar med sin krämiga textur samt sin fruktiga struktur.
Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Viner från Beaujolais

Viner från Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon och Vins Dominique MOREL producerar flera appellationer i crus du Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som är ledande i Beaujolais-regionen, vi söker seriösa importörer i olika länder där vi ännu inte är distribuerade.
Roumaguet Söt vin 2021 Bordeaux - Söt vit vin AOP Bordeaux

Roumaguet Söt vin 2021 Bordeaux - Söt vit vin AOP Bordeaux

ORIGIN - TERROIR Söt vit vin från Bordeaux Roumaguet är resultatet av en noggrann urval av våra oenologer, som hyllar de ädla terroirerna i Bordeaux. Bordeaux-appellationen täcker ett område på mer än 40 000 hektar, som omfattar hela Bordeaux-vinodlingen. Rikedomarna i terroirerna och närheten till Atlanten skapar idealiska förhållanden för att producera exceptionella viner. VINIFIKATION Skördad vid perfekt mognad Traditionell vinifikation i rostfria ståltankar Lagrat i tankar DRUVSORTER 100% Sémillon SMAKNOTER Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux avslöjar en vacker ljusgul färg och en fruktig doft, med citrus- och gula fruktnoter. På gommen erbjuder den läckra smaker av exotiska frukter och en fin balans mellan sötma och syra. Den fruktiga eftersmaken dröjer sig kvar med en behaglig friskhet.
Röd skörd

Röd skörd

Färg: Mörkröd granatfärg, nästan mörk, tegelkant med violetta detaljer, glänsande och skarp. Doft: Kraftig arom med en lätt ton av svarta bär i mognad, noter av rostat skal och örtiga toner som påminner om skogsbottens växtlighet, med söta minnen och lång aromatisk kvarhållning. Smak: Intensiv i munnen, kraftfull med en elegant eftersmak av fin choklad. Ganska söta och behagliga tanniner, med inslag av lakrits. Lång och ihållande. Utsökt balans mellan mun och näsa. Anchurón ligger i den spanska provinsen Granada. Vinodlingarna sträcker sig i foten av Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor och Naturparken Sierra de Baza, på en genomsnittlig höjd av 1 000 meter över havet, vilket gör att den tillhör Höga Andalusien. Tillverkningsprocesserna förenar spansk tradition med de senaste teknologiska framstegen, förnybara energikällor och miljövänliga metoder.
Plommon - Färsk Plommon

Plommon - Färsk Plommon

Färska plommon: Saftiga och smakrika, perfekta att äta färska eller laga mat med.
Tyrvi - APRIKOS

Tyrvi - APRIKOS

Tyrvi - APRIKOS ART: APRIKOS Ursprung: Grekland, Institutet för lövträd Träd: Hög vigör och sidogrenande beteende. Mycket produktiv med snabb inträde i produktion Pollinatörer: Självfruktbar Frukt: Medium till stor storlek, rund form och gul färg. Smaken förbättras med mognad Mognad - Skörd: 8-10 juni
Jordgubbe Rabarber - RÖDA FRUKTER

Jordgubbe Rabarber - RÖDA FRUKTER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Tillverkad med 55 g frukt per 100 g färdig produkt.","Dont sucres 43 g":"Varav socker 43 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredienser och allergener:","Poids:335g":"Vikt: 335 g","Glucides 57 g":"Kolhydrater 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0,5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Varav mättat fett < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Total fruktinnehåll:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jordgubbe, rabarber, socker, citronsaft, gelémedel: äppelpektin.","Energie 995/234 kJ kcal":"Energi 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Salt 0,01 g","Proteins 0.6 g":"Protein 0,6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Texturen av jordgubbs- och rabarbermarmelad skapar en balans mellan krämighet och den naturliga texturen av fruktbitar. Detta bevarar äktheten hos ingredienserna, vilket gör att du kan njuta av den läckra kombinationen av jordgubbe och rabarber i varje tugga.","UGS:3 455 149 000 720":"UGS: 3 455 149 000 720"}
Röda Druvsorter

Röda Druvsorter

Merlot, Cabernet Sauvignon, Barbera, Refošk, Pinot Noir, Velvet Black, Fransk
Kapkrusbär - Physalis

Kapkrusbär - Physalis

...
Absint från Pontarlier - François GUY

Absint från Pontarlier - François GUY

Absint destillerad i Pontarlier. Uppfunnen 1890 av Mr Armand GUY, receptet överfördes under förbudet från 1915 till 2001. Tack vare arbetet av Mr François GUY är den återigen tillåten i Frankrike och Europa. Observera att den förblir olaglig utanför Europa på grund av sitt thujonhalt. Destillationen i hundraåriga kopparpannor ger vår absint oöverträffade aromer. Naturlig färgning erhållen genom växter. Njut av den blandad med iskallt vatten. Flera guldmedaljer vid nationella och internationella tävlingar. 45% vol. 20cl, 50cl, liter
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Jäsningen av våra röda viner sker mellan 25° och 30°C i termoreglerade ståltankar. Vi praktiserar en délestage vid halva jäsningen för att uppnå en bättre extraktion mellan skalen och musten, och sedan sker extraktionen mer försiktigt. Följt av en postfermentativ maceration på 8 dagar. Doften är uttrycksfull, med kryddiga, rostade, vaniljiga toner och mörka frukter som blandar en vacker tanninstruktur, inbäddad, lakrits med inslag av konserverade körsbär. Ett vackert vin som vi kan njuta av redan nu efter en karaffering på 10 till 12 timmar. Att avnjuta med en rostad kött eller en hårdost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Yta: 30 ha Utseende: vacker djup, rubinröd färg
Ren Ursprung 100% Peru

Ren Ursprung 100% Peru

Peru tillhör de mest skogsklädda länderna i världen, över hälften av Peru är täckt av träd – och en stor del av det är amazonsk tropisk skog. Ingen överraskning att Peru ligger bland de 10 mest biologiskt mångfaldiga länderna i världen. Tyvärr är avskogning och skogsnedbrytning allvarliga problem i Peru, orsakade av monokulturjordbruk, gruvdrift, vägbyggen och olaglig avverkning. Eftersom kakao växer i agroforestry ger dess odling bönderna möjlighet att tjäna en inkomst, samtidigt som de skyddar skogar och bevarar biologisk mångfald. Peru Ucayali kakao är ekologiskt producerat och certifierat; inga bekämpningsmedel eller kemiska gödningsmedel används. Peru Ucayali kakao kommer från Trinitario-varianter. Dess smakprofil kännetecknas av en balanserad chokladig kropp, låg syra, med anmärkningsvärda söta toner av karamell och nötter samt inslag av fruktiga smaker. Efter manuell plockning tar bönderna de blöta kakaobönorna till en central fermenteringsenhet. Ursprung: Peru Region: Centrala Amazonas Variant: Trinitario Insikter: Karamell, nötaktig, fruktig SKU: 5430002193212 REN CHOKLAD: 100% kakaobönor Energi: 550Kcal, 2300kJ Totalt fett: 52g varav mättat fett: 31g Kolhydrater: 5g varav socker: 0g Protein: 15g Salt: 0g
Rully Rouge 1er Cru - Marissou - Viner

Rully Rouge 1er Cru - Marissou - Viner

Rully premier cru Marissou, Rully rouge med en granatröd färg och noter av svarta och röda frukter, med en lätt ton av peppar. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Region: BOURGOGNE Färg: Röd Druvor: 100 % Pinot Noir Odling: Ekologisk omställning Karaktär: kraftfull Innehåll: 75 cl Vikt: 1 kg
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denna familjegård tillhör Souille de Pedro-familjen sedan 1852 och ligger i den övre delen av Mazeyres-fältet (väster om Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var det första vinet som serverades under den första transatlantiska överfarten på fartyget "FRANCE" till New York 1962.
Finistere 390h

Finistere 390h

100% BOMULL tyg, twill & tvinnad, enkel väv 1/1, 390g/m2, 140cm, olja Huvudanvändningar: regnkläder
KIRSCHER: BIGARREAU NAPOLEON

KIRSCHER: BIGARREAU NAPOLEON

Variation: BIGAREAU NAPOLEON Mognadstid: mitten av juni
PLUMS - STANLEY VARIETAL PLUMS

PLUMS - STANLEY VARIETAL PLUMS

VI EXPORTERAR HUVUDSAKLIGEN STANLEY VARIETET PLUMMER...
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Rosé Des Riceys (100% Pinot Noir) Magnum - Våra Champagner

Rosé Des Riceys (100% Pinot Noir) Magnum - Våra Champagner

Rosévin. Framställt exklusivt i Riceys och endast under de bästa åren; denna kommun har den största vinodlingsarealen i hela Champagne (866 ha) och är därmed den enda som har de tre kontrollerade ursprungsbeteckningarna från Champagne.
Tina 158

Tina 158

0,2 liter Longdrinkglas
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Röd Druva 100% Pinot Noir – Lagrad på Fat Vinregion: Centrala Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtyp: Lergrus Genomsnittlig Skörd: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Röd Druva - Postmix Klassisk 1:6

Röd Druva - Postmix Klassisk 1:6

Röd Druva - Postmix Klassisk 1:6
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% Cannonau-druvor, toppklass)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% Cannonau-druvor, toppklass)

Vino di grande pregio ottenuto da un' accurata cernita di uve Cannonau, i stor delvis från vinstockar över 40 år gamla och odlade som buskar. Efter en långsam jäsning på skalen, som sker i små ståltankar under cirka 20 dagar, mognar vinet i franska ekfat i 24 månader. Följt av en lagring i liggande flaska i minst 8 månader. Underbar granatröd färg. I doften är den imponerande. Rik på aromer av små mogna röda och svarta bär, inslag av körsbär och lakrits blandat med medelhavskryddor, fina och söta kryddor. I munnen är den behagligt varm, smakrik och kryddig, allt perfekt sammanfogat av en mineralisk ton. Dess rika och sammetslena struktur är väl balanserad av den tanniska komplexiteten och den eleganta och långvariga eftersmaken. Detta vin passar utmärkt till de mest exklusiva och raffinerade måltiderna. Perfekt för att komplettera kraftiga och smakrika ostar eller viktiga kötträtter.
Hallontårta

Hallontårta

Klassiska hallonbakelser
Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

CÉPAGES & SOLS Cinsault 70% Grenache 30% Parcelles : Crabides by & Le Tourril Topografi : Lera-kalkstensbackar, Lera-kalkstensslätt, höjd mellan 20 och 60m Grad : 13° VINIFIKATION Druvorna plockas maskinellt tidigt på morgonen för att bevara all friskhet i aromerna. Den långsamma pressningen utförs så snart de anländer till vineriet. Jäses i rostfria tankar vid låg temperatur med inhemska jästarter. Lagring på fina jästfällningar i temperaturreglerade rostfria tankar fram till buteljering efter 8 månader. DEGUSTATION Mycket ljus kopparfärg. Inbjudande doft, rostade mandlar, fina kryddor, små röda bär. Mjuk attack, omslutande mun, rik, frisk med behagliga dofter. Stilen är uttrycksfull, väl medelhavsinspirerad. ACCORD METS-VINS Gambas Innehåll (L): 0,75 Bruttovikt (Kg): 1,4
TRUFFEL – 17°

TRUFFEL – 17°

Färg: Amber med gyllene reflexer Doft: Umami, mycket komplex med svamp och tryffel. Smak: Mycket påtaglig med tryffel, kokt tomat, mycket komplex och kraftfull, lätt bitterhet som till stor del täcks av tryffeln. Avslutning: Mycket lång med tryffel och utvecklas mot aromer av druvor, dadlar, konfiterad frukt, med en fortsatt dominans av tryffel, närvaro av örtiga noter som génépi, absint, gentiana.
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

I hjärtat av en bevarad naturlig miljö, på Aspres kullar. Domaine Rossignol tillverkar noggrant viner för hand.
Mirabeller

Mirabeller

Hela, i skivor eller i kuber, välj den bästa lösningen för att förvalta din talang. Stort utbud av frysta frukter av mycket hög kvalitet. I våra produkter hittar du inga naturliga eller syntetiska aromer, färgämnen eller konserveringsmedel, bara smaken och färgen av riktig frukt. Försäljningsenhet Kartonger eller påsar på 10 kg till 25 kg beroende på produkt Ett sortiment i 2 x 2,5 kg
Hallonanteckning

Hallonanteckning

Hallon Anteckning